20 Aralık 2010 Pazartesi

yeni yıl süslerim ve çocukca sevinmek :)

 alttaki postla sizlerle paylaştığım,dünkü aldığım haberle evde nefes alamaz hale geldim daraldım ağlamaktan yüzüm gözüm yandı,ama herzamanki gibi ne benim kötü kocanın umrunda nede uğruna canımı feda edebileceğim kardeşlerimin ruhu duydu...

sonunda dedim neyi bekliyosun fisun bu evde bi gün gelicek kafayı yiyceksin,zaten o hep öyle deliydi diycek etrafındaki duyarsızlar diye kendime veryansın ettim,yinede dedim tv aşkından vazgecmeyen kocaya hadi çıkalım nefessiz kaldım biraz hava alırız diye,beyim kılını bile kıpırdatmadı.

aldım üstüme montumu doladım kaşkolumu boynuma düzüldüm yola :))

15 dakikalık mesafedeki alışveriş merkezine dar attım kendimi,daldım yeni yıl reyonlarının arasına,para dersen,hiç yok :)))

olsun illada kendi kendimi mutlu edicemya,uygun olanlarından ışıl ışıl süsler ,plastik yeni yıl ağacı ,etrafı ışıl ışıl toplarla kaplı mum aldım,hiç ahlakım deyildi,yeni yıl süsü yapmak ama heryılki gibi yine yalnız ve üzüntülerle boğulmuş geçiricem yeni yılı biliyorum ama bu sefer rengarenk ışıklarla vede kendi yaptığım ışıklı süslerle :)))

eeee ben bu kadar mutlu olmuşken sizinlede paylaşmak olmazdı dimi ama :)))

aldıklarımın hepsini yüklendim hiç yüksünmeden geldim eve,bi açtım kutuları bizimki benden önce daldı aralarına :))


minik plastik ağacımı açıp dallarına şekil verdik önce :)


sora ne kadar süsü varsa hepsini ellerimle tek tek taktım dallara :)




en çokta bu melekleri sevdim,çocuklar gibi sevine sevine kaç kare çekmişim bakın :)





kurdelasız olurmu hiç,bi büyük makarada kurdela aldım hemde altın renkli :))

yine meleklerimin bi tanesi ve ağacımın tepesine bağladığım kurdela :))





ağaç hem küçük hemde plastik olunca eyvah dedim bu ağacın altı boşmu kalacak,hiçde öyle olmadı bakın,bi kapı süsü ve kardan adam sepetimiz,evde olan mumlarımız birde yıllar öncesinden kalma tavşanlarımızla o sorunuda çözdük :))












beni bu kadar çok mutlu eden şeyin toplamını birde siz görün topu tüfeği bi sehpanın üzerini bile kaplamadı :))



ışıklarını yakıpta çektim ama olmuyo benim foto makinemde sanırım ışık ayarı yok,ama olsun böylede çok güzel haaa bu arada ışıklandırmalarınıda ben yaptım :)))

umarım bi nebzede olsa sizlerede yansır benim yaşadığım mutluluk,hepinizi kucaklıyorum ve yeni yılınızı şimdiden kutluyorum canlarım :))

6 yorum:

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canısım ne güzel olmuş bu yaa ellerinize sağlık . güzel bir dokunuş hayata oyuncaklara bayıldım:))

TATESAL dedi ki...

Canım Fisunum,benim içli duyarlı güzel yürekli arkadaşım....hayata bu şekilde bakman sıkıntıdan kurtulmak için neşeli ve güzel şeylerle uğraşman çok hoşuma gitti...bakarken inan bende eğlendim...harika bir ağaç olmuş,ellerine sağlık...hep mutlu sağlıklı ve huzurlu olman dileğiyle daha nice yıllar diliyorum sana canım benim...
bana gelince;geçen sene Şubat ayında sol bacağımdan varis amaliyatı oldum ve bu senede hem amaliyat olan hemde olmayan sağ bacağıma hem lazer hemde damar içi iğnesi yapılıyorum...uzun bir süreç ama olsun rabbim beterinden saklasın yinede...derken annemin gözündeki problemi yazmıştım...2 ay önce gözü kanama yaptı ve sarı nokta hastalığı olduğunu öğrendik...uludağ ünv.de göz içi iğnesi yapılıyor 3. sü için gidecek ocak ayında sağ gözünde görme kaybı oldu % 50 görüyor ama çarpık çurpuk...40 lı yaşlarda başlayıp 60 lı yaşlarda ortaya çıkıyormuş...aslında 90 lıkların hastalığıymış ama ne yapacaksın...geçen gün hastaneye gitmişken bende muayene olayım dedim genetik ve irsiymiş ya...güle oynaya gittim ve demez mi doktor ki annemin doktoruydu zaten sende de var diye...al buyur işte ama şükürler olsun ne yapayım ...annem bilmeden 20 yıl yaşadı ve bu olay oldu ben bilsem ne olacak ki ne ilacı var ne de yapacak birşey...bekleyeceğiz ve her 6 ayda bir göz muayenesi olacağım...neyse canım benim görüşmek üzere,sevgi ile...

aksungur46 dedi ki...

canım arkadaşım ne güzel yapmışsın,heyecanla,sevgi ile süslemişsin ağacını bu güzel duyguların seni hiç terk etmesin.yaşamında ağaçtaki süsler gibi ışıldasın dertlerin toz olup uçsun.sevgilerrrr

EMİNE ÖZTÜRK dedi ki...

çok sıcak bir görüntü..çok güzel ışıl ışıl olmuş ağacın... ellerine sağlık... bu arada kabul edersen blogumda ödülün var...

ruşyena dedi ki...

ağaç da, süsler de hepsi harika görünüyor.... en harikası da aldığım pozitif enerji... mutluluğunuz daim olsun... sevgiler.

Adsız dedi ki...

Google kullanarak blogunuza yer ve ben söylemeliyim, bu benim uzun bir süre içinde gördüler en iyi yazılmış makaleler arasında yer alıyor.